Sajam nautike u Beogradu, 9 – 12. mart 2017.


U sklopu sajma nautike, lova i ribolova održaće se "1. Internacionalna naučna konferencija iz oblasti nautike" pod nazivom "VODEN 2017".

Posetioci će imati priliku da prisustvuji izlaganjima kako stranih tako i domaćih izlagača prema precizno definisanom rasporedu, u kome će po blokovima (obeleženih plavom bojom) biti predavanja u okviru konferencije.

Među izlagačima naći će se i članovi našeg kluba kao i prijatelji iz rafting kluba Lim iz Lučica, Sportskog udruženja Tifran iz Beograda i Nevladine organizacije Euromost iz Bjelog Polja.

Teme koje će izlagati članovi iz rafting kluba Eko Lim iz oblasti Aktivnosti na vodi i nautički turizam, održaće se u subotu 11.02.2017 u HALI 1. sa početkom u:
 - 14:45 - Organizacja spasilačke službe na takmičenju u kajaku na divljim vodama i raftingu (RK Eko Lim, Priboj, Srbija).
Zajedničko predavanje o potencijalu Lima održaće članovi SU Tifran, RK Lim Lučice, NU Euromost i RK Eko Lim, sa početkom u:
 - 15:00 - Potencijal reke Lim za razoj nautičkog turizma.

Apstrakti tema:  
TEMA-1  /   TEMA-2

Pored ovih naći će se i mnoge druge, 
Sve teme možete pogledati u RASPOREDU AKTIVNOSTI.


NAPOMENA:
Za 1. Internacionalnu naučnu konferenciju iz oblasti nautike nije predviđena kotizacija, ali su predavači kao i posetioci dužni da kupe kartu za ulazak na 39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.


Na Beogradskom sajmu od 9. do 12. marta biće održan 39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. 

Radno vreme sajma je od 10 do 19h, a poslednjeg dana trajanja sajma, 12. marta, od 10 do 18h.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 din, grupne 200 din a parkinga 100 dinara sat.

Detaljnije infomacije o sadržajima na sajmu: Nautički magazin

Powered by WebExpress