Važniji događaji

Rafting klub Eko Lim

Najbolji sportski kolektiv u Priboju - 2019.

"Kada je u pitanju najbolji sportski kolektiv, priznanje je bez mnogo dilema dodeljeno Rafting klubu "Eko-Lim", čije su devojke ove godine u Banja Luci postale evropske šampionke do 23. godine takmičeći se za reprezentaciju Srbije. Pored njih i zapaženu ulogu na mnogim takmičenjima imala je i muška ekipa ovoga kluba, a bili su i uspešni organizatori Evropskog Kupa u Priboju."

RAS

Državno prvenstvo-Evro Kup-Memorijal "Aleska Kojadinović" 06.-08. jul 2018.

Internacionalna rafting federacija

Evro Kup i Memorijalno rafting takmičenje "Aleska Kojadinović"

Obaveštavamo Vas da će se od 6. do 8. jula, po prvi put održati Evro kup i memorijalno rafting takmičenje "Aleksa Kojadinović" na reci Lim, u Priboju.

Takmičenje će se održati po pravilima IRF-a (Međunarodne rafting federacije) 
u kategoriji R4 (4 veslača) 
u 3 discipline (sprint, slalom i spust). 


 Takmičenje je uvršteno u kalendar Međunarodne Rafting Federacije i zvanično se boduje kao Evro Kup.

Pročitaj više
zloupotreba rafting klub eko lim priboj.png

Zloupotreba podataka

Poštovani prijatelji i svi dobronamerni ljudi, zloupotreba našeg sajta, stranice i imena kluba i imena ljudi iz tima je već danima na društvenim mrežama. 

Nemamo nikakve veze sa navodnim aranžmanima i organizacijom istih u saradnji sa bilo kim iz Priboja, Srbije i Regiona! 
Molimo Vas da mudro sagledate i reagujete na informacije i vesti bilo kakve sadržine vezano za naš Rafting klub Eko Lim Priboj! Kontakt telefon je +381 64 914 93 93 Dejan.

Pročitaj više
IRF logo

Rezutati - Banja Luka 2017

U generalnom plasmanu, prvo mesto pripalo je posadi RC “Teikei” iz Japana, drugo posadi “Nektar Dajak klubu” Banjaluka, a treće RK “Gimpex Straža 1” iz Slovenije.

Pročitaj više
rafting klub kanjon banja luka 2017 logo

Takmičenje Banja Luka 2017

Rafting klub "Eko-Lim" iz Priboja učestvovao je na Memorijalnom takmičenju u Banja Luci i u generalnom plasmanu osvojili sedmo mesto.


Bodovi sa ovogodišnjeg Memorijalnog takičenja Branka Štulić računaju se za generalni plasman evropskog i svetskog prvaka.

Pročitaj više
voden.jpg

39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova

Na Beogradskom sajmu od 9. do 12. marta biće održan 39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. U svom najvećem izdanju i na povećanom broju kvadrata, na sajmu će biti predstavljena plovila svih vrsta (jahte, gliseri, jedrilice, čamci), brodski i vanbrodski motori, nautička oprema, oprema za lov i ribolov, kamp i outdoor oprema, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam. Na Sajmu je predviđen i bogat prateći program – stručna predavanja, promocije, demonstracije, radionice, izložbe, a biće predstavljena i nautička literatura.

Pročitaj više
Powered by WebExpress